Deelnemers DJ workshops Cool Heerhugowaard draaien 23 maart samen in Coolcafé

De planning voor de DJ demonstratieavond bij Cool Heerhugowaard is gemaakt. Op 23 maart gaan alle 20 deelnemers van de DJ workshop voor beginners een avond lang samen draaien. Iedereen is van harte welkom vanaf 19 uur tot ongeveer 23 uur in het Coolcafé aan het Coolplein 1 in Heerhugowaard om te feesten en deze nieuwe DJ’s te bewonderen. De entree is gratis. Iedereen kan vragen stellen aan de deelnemers en aan DJ docent Koen van Dijk. Iedereen kan zich ook gelijk inschrijven voor de DJ workshop voor gevorderden of voor de nieuwe beginners DJ workshop die op 12 april van start gaan. Voor meer informatie mail naar koen@master-productions.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *