Maand: juli 2012

Leren draaien met de allernieuwste Pioneer en NI DJ apparatuur? Wij hebben ze…

We zijn heel erg enthousiast over onze nieuwe apparatuur in de Master Productions studio. We geven als eerste in Nederland DJ lessen met de Native Instruments F1. Deze supercomplete remix controller is de jongste telg uit de Native Instruments familie voor Traktor 2.5. Bij Traktor 2.5 krijg je een gigantische hoeveelheid samples die je met deze controller kunt triggeren en met effecten kunt bewerken. Buiten het gebruik van meegeleverde samples kun je met de F1 controller live loops uit tracks sampelen om deze vervolgens te remixen of gewoon keihard te mashen met andere samples of nummers.

Naast de NI F1 hebben wij ook de Pioneer DJM-900 Nexus in de studio staan. Deze nieuwste Pioneer mixer werkt niet alleen als mixer, maar ook als geluidskaart voor bijvoorbeeld……. JUIST Traktor 2.5. In combinatie werken deze twee producten heerlijk samen. Pioneer heeft naast een aantal nieuwe functies en de touchstrip ook een aantal vette effecten toegevoegd sinds de DJM-800.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe DJ producten, maak dan een afspraak voor een les of een lespakket via info@master-productions.nl

 

Steeds meer locaties kiezen Master Productions DJ Workshops

De eerste helft van het jaar heeft Master Productions weer veel, heel veel DJ workshops verzorgt. Zo hebben wij bij VAK centrum voor de kunsten in Delft, COOL cultuur in Heerhugowaard, Hart (muzieklab) in Haarlem, poppodium P60 in Amstelveen en poppodium Duycker in Hoofddorp DJ workshops verzorgt voor beginners.

Dit seizoen was SKVR een nieuwe afnemer van de Master Productions DJ Workshops. SKVR is de grootste aanbieder van culturele lessen en workshops in Zuid-Holland. Via SKVR hebben wij veel DJ lessen gegeven op het speciaal onderwijs. Ook hebben wij dit jaar wederom bij Jeugdzorg in Aerdenhout een DJ workshop gegeven.

Voor de tweede helft van dit jaar zal Master Productions DJ workshops verzorgen op een locatie van jeugdzorg in Heerhugowaard. Verder staat er ook een DJ workshop gepland voor een vakantiekamp in Amstelveen, op BSO Zus & Zo in Berkel en Roderijs.

Heb je een van de DJ workshops gemist, vrees niet want vanaf september gaan we weer DJ workshops verzorgen op alle eerder genoemde locaties, dit keer niet alleen voor beginners, maar ook voor gevorderden.Dus als je interesse hebt, neem dan gerust contact met ons op, ook voor privé DJ workshops.