De zomervakantie is voor de DJ, Producer en Youtuber /Vlogger/Video editor de beste periode van het jaar, want je kunt ontzettend lang en veel met jouw passie bezig zijn.  Master Productions gaat deze vakantie nog veel leuker maken, want wij introduceren op in onze eigen studio in Aalsmeer de Master Productions zomer BootCamps voor de DJ, Producer en Youtuber / Video editor. Een BootCamp? dat klinkt als sporten! Nee wij gaan drie dagen intensieve workshops geven tussen 10:00-15:00 uur. Je krijgt één dag lang in een kleine groep DJ workshops, één dag lang Producer workshops en één dag lang Youtube / film en video editing workshops.

De workshops worden door zeer ervaren DJ’s, Producers en Video editors gegeven.

Wil jij deelnemen aan een of meerdere van deze Master Productions BootCamps in onze studio aan de Van Cleeffkade 15 in Aalsmeer, mail ons op info@master-productions.nl onder vermelding van de BootCamp reeks die jij wilt volgen. De kosten bedragen €125 per reeks van 3 dagen, lunch is niet inbegrepen.

Locatie Startdag Startdatum BC 3 daagse
Aalsmeer di 19-jul
Aalsmeer ma 25-jul
Aalsmeer di 09-aug

Mixtape van Koen van Dijk

Productie van Yoeri Leeflang (Gabriel Levato)

en een van Patrick Walta

Youtube productie van Koen Dijkstra en Zaïn al Rawi

Wil jij deel nemen aan een of meerdere van deze Master Productions BootCamps, mail ons op info@master-productions.nl on vermelding van de BootCamp reeks die jij wilt volgen.