Onze docenten geven ook DJ en producerworkshops op scholen en als buitenschoolse activiteit. Ons aanbod is altijd maatwerk. Maar hiervoor hebben wij een aantal uitgangspunten. 
 
DJ lessen
De inhoud van de DJ lessen bestaat allereerst uit een uitleg van wat DJ’s nou eigenlijk doen, wat doen ze met die koptelefoon op en hoe zit muziek globaal in elkaar. Uiteraard leggen we op een hele simpele begrijpbare manier ons matensysteem uit en leren we de leerlingen maten tellen. Na 10 minuten zijn de leerlingen zelf aan het werk en geven we hen gaandeweg tips en tricks waar ze verder mee kunnen. Onze lesmethode is daarmee heel erg gericht op het individuele niveau van de leerlingen. 
Na een aantal DJ lessen hebben de leerlingen de basis van het mixen onder de knie en kunnen ze tijdens een einddemonstratie, met een beetje hulp, zelfstandig nummers mixen als een echte DJ. 
 
Producer lessen
Tijdens de producer lessen of lessen produceren, leren de leerlingen zelf een remix maken. Wij leggen eerst uit wat een producer doet en hoe muziek is opgebouwd. Aan de hand van simpele stappen leren we de leerlingen werken met een programma als Garageband of Ableton en gaan ze zelf een remix maken. Iedere les behandelen we een nieuw onderdeel van een nummer. 
Aan het einde van de reeks krijgen de leerlingen hun zelf geproduceerde remix mee of kunnen we tijdens een eindpresentatie laten zien hoe leerlingen te werk zijn gegaan en kunnen ze hun eigen projects toelichten.
 
Lesreeksen 
Een lesreeks bestaat meestal uit vier lessen bij alleen een reeks DJ of Produceren. Een combireeks bestaat meestal uit minimaal zes lessen. Over het algemeen bestaan een combireeks uit zeven a tien lessen waarbij drie groepen om de twee a drie weken rouleren. 
  • DJ lessen als reeks, max tien leerlingen, lesduur ongeveer 1 uur per keer (week) €50 voor het eerste uur, daarna €45 per uur. Wij leveren een docent en drie DJ sets inclusief koptelefoons, speakers en kabels.
  • Producerlessen als reeks, max 16 leerlingen, lesduur ongeveer 1 uur per keer (week) €50 voor het eerste uur, daarna €45 per uur. Wij leveren een docent en acht MacBooks inclusief koptelefoons.
  • Gecombineerde reeks voor een complete klas, max 30 leerlingen, lesduur onder 1 uur per keer (week), €100 voor het eerste uur, daarna €90 per uur. Wij leveren twee docenten, drie DJ sets, 10 MacBooks inclusief koptelefoons, speakers, koptelefoons en kabels.
Deze lessen zijn geschikt vanaf groep zeven. Wanneer bijvoorbeeld groepen zeven & acht onze lessen volgen, kunnen wij aan groep 8 een verdiepingsles geven wanneer zij in groep zeven onze lessen al gevolgd hebben. Deze lessen kunnen natuurlijk ook op het voortgezet onderwijs gegeven worden. 
 
Minimale afname is twee uur achtereenvolgend in de ochtend, in de middag rekenen wij €10 per uur extra. Alle apparatuur en op en afbouw zijn in de prijs verwerkt.  
 
Naschoolse reeksen
Een lesreeks kan ook als naschoolse reeks worden aangeboden. Een naschoolse reeks bestaat uit minimaal vier lessen en kan uit een reeks van een aantal maal één uur les bestaan. De prijs voor een buitenschoolse reeks bedraagt €85 voor het eerste uur, daarna €65 per uur. 
 
Enkele lessen 
Een enkele les kunnen wij geven als introductieles op bijvoorbeeld een cultuurdag. 
  •  Introductieles DJ, max 30 leerlingen, lesduur tussen de 30 en 90 min. Tijdens deze les wordt uitleg gegeven over wat DJ’s doen en is er veel ruimte om vragen te stellen. Afhankelijk van de groepsgrootte en de lesduur kunnen leerlingen zelf ook draaien. Prijs €85 per voor het eerste uur, daarna €75 per uur. Wij leveren een docent en drie DJ sets inclusief koptelefoons, speakers en kabels.
  • Introductieles produceren, max 20 leerlingen, lesduur tussen de 30 en 90 min. Tijdens een introductieles produceren geven wij een korte uitleg over het produceren , hoe muziek is opgebouwd en gaan de leerlingen zelf snel proberen een remix te maken met een samplepack dat wij hebben samengesteld. Prijs €85 per voor het eerste uur, daarna €75 per uur. Wij leveren een docent en 10 MacBooks inclusief koptelefoons.
  • Introductieles combi. Tijdens een combinatie introductie les krijgt bijvoorbeeld de helft van de klas, of twee klassen om de beurt een introductieles DJ en een introductieles produceren zoals hierboven toegelicht. Prijs €160 voor het eerste uur, daarna €110 per uur. Wij leveren twee docenten, drie DJ sets, 10 MacBooks inclusief koptelefoons, speakers, koptelefoons en kabels.
 
Docent lessen
Wij geven ook les aan docenten, die het vervolgens op hun BSO of school aan leerlingen kunnen leren. Een basiscursus DJ docent bestaat uit zes uur les. De kosten voor een basis cursus bedragen €135 per uur. De max groepsgrootte bestaat uit zes docenten. Wij leveren een docent en drie DJ sets inclusief koptelefoons, speakers en kabels.
 
 
Alle genoemde prijzen zijn exclusief €10 transportkosten, ex parkeerkosten en gelden voor regio Haarlem, Haarlemmermeer en Amsterdam-Amstelland.