Onze DJ’s hebben veel verschillende feesten gedraaid en meer dan 200 bruiloften. Een bruiloft is het moeilijkste feest voor een DJ om te draaien en daarom stoppen wij er ook veel energie in en hebben wij nog nooit een ontevreden bruidspaar gehad.

Wij mixen alles aan elkaar waardoor het een goed dansbaar feest wordt. Wij kunnen 60’s, 70‘s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, House, Hiphop & Rock allemaal in een grote mix draaien. Maar we stemmen de muziek altijd eerst met het bruidspaar af en daarna op de gasten. Hiervoor bieden wij een gratis intake gesprek aan. Tijdens het intakegesprek nemen wij uitgebreid de tijd jullie te leren kennen en alle wensen voor jullie ceremonie en trouwfeest door te nemen. Wij bezoeken de locaties om goed voorbereid te werk te kunnen gaan

Wij kunnen naast de DJ’s ook het licht en het geluid verzorgen, ook tijdens de ceremonie en de borrel. Wij leveren jullie maatwerk en apparatuur van hoge kwaliteit. Als bruidspaar wil je alles perfect hebben geregeld voor de bruiloft en daarom kun je met vol vertrouwen Master Productions inhuren om alles te laten slagen.

Wij draaien ook veel bruiloften voor buitenlandse bruidsparen.

Locaties waar zij vaak staan zijn o.a. Landgoed Waterland, Villa Westend, het stadhouderlijk hof in Leeuwarden en het Hilton en het Apollo Hotel in Amsterdam.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in een van onze diensten.

Wij hebben een DJ set opgenomen tijdens een evenement om u een voorbeeld te laten horen van hoe gevarieerd wij kunnen draaien.

DJ Van Dyk Eclectic mixtape 2013 by Dj Van Dyk on Mixcloud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *