bruiloft apparatuurMaster Productions levert maatwerk aan het klanten. De DJ’s van Master Productions zijn zeer ervaren en hun kracht licht hem vooral in het aanvoelen van de muziekwens van het publiek, de platenkeuze en de mixtechnieken die zij gebruiken. Ze kunnen veel verschillende muziekstijlen aan elkaar mixen, waardoor de energie en de sfeer goed opgebouwd worden.
De DJ’s kunnen de muziek makkelijk aanpassen aan het evenement waar zij draaien.  De muziek die wij draaien is een mix van Dance Classics, House, Urban en Pop.

Master Productions levert ook DJ’s aan bruiloften met buitenlandse stellen waarbij de muziek ook aangepast wordt aan de wensen van het bruidspaar.

Wij leveren Pioneer DJ sets, geluidsapparatuur, licht en DJ meubels of complete shows aan artiesten, bedrijven, poppodia, evenementen locaties. Dit kan, indien gewenst, op de locatie worden gebracht en weer worden gehaald.

Heeft u vragen of interesse in een van onze DJ’s of apparatuur, neem dan gerust contact met ons op.

Wij hebben een DJ set opgenomen tijdens een evenement om u een voorbeeld te laten horen van hoe gevarieerd wij kunnen draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *